CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, tutuklu CHP milletvekilleri için imza kampanyası başlattı.rnrnCHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, genel seçimlerde, halkın iradesi ile seçilen milletvekillerinin tutukluluk süresinin birinci ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, tutuklu CHP milletvekilleri için imza kampanyası başlattı. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, genel seçimlerde, halkın iradesi ile seçilen milletvekillerinin tutukluluk süresinin birinci yılını tamamladığını bildirdi. Mustafa Balbay’ın bin 198 gündür tutuklu olduğunu belirten Görgöz, “Milli irade 370 gündür tutuklu, Sayın Mehmet Haberal bin 155 gündür tutuklu. Milli irade 370 gündür tutukludur” dedi.
Görgöz, AK Parti’nin uygulamalarının tamamen milli iradeyi zincir altına almak olduğunu ileri sürerek, bunu şiddetle kınadıklarını belirtti. Afyonkarahisar’da yaşayan halk ile birlikte bir imza kampanyası düzenleyerek bu olayı protesto ettiklerini dile getiren Görgöz, en kısa zamanda tutuklu milletvekillerinin salıverilmelerini istediklerini kaydetti. Görgöz, duyarlı halkın CHP çatısı altında örgütlendiğini, Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de yaşayan, siyasi görüşü ne olursa olsun, demokratları, sosyal demokratları ve tüm solcuları CHP çatısı altında birleşmeye davet ettiklerini belirtti.