Afyonkarahisar Türk PDR Derneğinin organize etmiş olduğu ve Türk PDR Derneği Genel Başkanı Mesut Yıldırım ve yönetim üyelerinin de dahil olduğu program yoğun bir şekilde tamamlandı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Türk PDR Derneğinin organize etmiş olduğu ve Türk PDR Derneği Genel Başkanı Mesut Yıldırım ve yönetim üyelerinin de dahil olduğu program yoğun bir şekilde tamamlandı.

Afyonkarahisar Türk PDR Derneği İl Başkanı Pedagog Doktor Emrah Şenbabaoğlu ile ziyareti gerçekleştiren Genel Başkan ve yönetim üyelerinin ilk durağı Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı oldu. Dernek faaliyetleri hakkında ve çalışmaların anlatıldığı görüşmede karşılıklı fikir alışverişi sağlandı.

Dernek Genel Başkanı, yönetim heyeti ve Afyonkarahisar temsilciliği daha sonra İl Milli Eğitim müdürü Sayın Miraç Sünnetçi’yi ziyaret etti. Afyonkarahisar’da yapılabilecek faaliyetler hakkında görüşme sağlanırken yakın bir zamanda Türk PDR Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı Pedagog Doktor Emrah Şenbabaoğlu ve yönetim heyeti tarafından akran zorbalığı, sanal zorbalıklar, taciz ve tecavüz üzerine ortak çalışmaların yapılması görüşüldü.

Ardından Rehberlik Araştırma Merkezi il müdürü Yılmaz Ülger ziyaret edildi. Ziyarette kurumda bulunan psikolojik danışmanlara konuşma yapan Genel Başkan Mesut Yıldırım Afyonkarahisar’da dernek faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Afyonkarahisar Türk PDR Derneğinin organize etmiş olduğu diğer bir ziyaret ise Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi oldu. Üniversitede bu yıl eğitime başlayan PDR öğrencilerine söyleşi yapılarak, üniversitedeki PDOK üyeleriyle (psikolojik danışman ve rehberlik öğrenci konseyi) bir araya gelen Genel Başkan ve İl Başkanı Emrah Şenbabaoğlu ardından öğretim görevlileri ile bir araya geldi. Ve son olarak da Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Karakaş ziyareti ile noktalandı.

Programın son durak noktası da Afyonkarahisar‘da bulunan Psikolojik Danışmanlarla buluşma programı oldu. Buluşma programında katılım yoğun olurken Genel Başkan’ın ve İl Başkanı’nın konuşmalarıyla mesleki dayanışma ve dernek faaliyetleri görüşüldü. Afyonkarahisar Türk PDR Derneği İl Başkanı Pedagog Doktor Emrah Şenbabaoğlu ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan  Mesut Yıldırım’a ve yönetim heyetine teşekkürlerini sundu.