Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Afyonkarahisar'da Üniversitede okuyan 24 Şehit ve Gazi çocuğuna aylık 250 TL burs vereceğini açıkladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Türk Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı  bir  vefa örneği göstererek Afyonkarahisardaki Şehit ve Gazi Çocuklarını unutmadığını gösterdi 



Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Afyonkarahisar'da Üniversitede okuyan 24 Şehit ve Gazi çocuğuna aylık 250 TL burs vereceğini açıkladı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar'a Teşekkür ederek derneğin logosunun bulunduğu şilti takdim etti.

Başkan Kumartaşlı;

"Ülkemizin içerisinde bulunduğu her tür acı durumda Deprem,Sel vs. durumda yaraları saran Kızılay bugün de Şehit ve Gazi çocuklarını unutmadığını göstererek Afyonkarahisarımızda ikamet eden 19 aileden 24 Şehit ve Gazi  çocuğuna burs vereceğini açıklamış olması bizleri son derece memnun etti. Aslında biz daha önceki dönemler  de Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığın'dan  Şehit ve Gazi çocuklarına burs alınmasını sağlıyorduk ama bu yıl Şube Başkanlığına isimlerini vermiş olduğumuz tüm Şehit ve Gazi çocuklarının hepsine burs verileceğinin Fatih Başkanımız tarafından bizlere söylenmesi bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.Bu anlamda bayrağımızın dalgalanabilmesi için canlarını ve uzuvlarını vermiş olan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin geride bıraktığı çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunacak olan Kızılay Derneği'nin başta Fatih Başkanım olmak üzere tüm emeği geçenlerine ve yönetimine teşekkür ederim."dedi..

Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ise "Bizlerin rahatça bu memlekette yaşayabilmelerini sağlayan Aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimize ne yapsak azdır. Bu anlamda Türk Kızılay Afyonkarahisar şube Başkanlığı olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Şehit ve Gazi çocuklarına sahip çıkacağız onların eğitimlerine katkıda bulunacağız" dedi..