Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

03 Kasım 2019 günü saat:13.00 sıralarında Şuhut İlçesi Karaadilli Beldesi Demirbel Köyü Sellik Mevkiinde tarla içinde bulunan ve Devlet Su İşlerine ait elektrik direklerinde bulunan trafolara ait kabloların ve trafoların içinde bulunan yağ maddesinin çalınması olayı meydana gelmiştir.



Olayın aydınlatılabilmesi için İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde şüpheli olduğu değerlendirilen 06 BK 8147 plakalı araç tespit edilmiştir. Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sisteminden araç kontrol edilmiş ve ikiz plaka niteliği taşıdığı tespit edilmiştir. 06 BK 8147 plakalı aracın PTS kayıtlarından 05 Kasım 2019 günü saat 19.00 sıralarında Şuhut ilçesi istikametine geldiği bilgisi elde edilmiş ve oluşturulan sivil ekiplerle araç takibe alınmıştır.



Bahse konu aracın Şuhut İlçesi Efeköy istikametine tarla yollarından gitmesi üzerine takibe başlanmış ve araç içinde bulunan şüpheli M.S. ve İ.I. ile birlikte yakalanmıştır. Araçta yapılan kontrolde araç içerisinde bakır kablo ve yağ bidonu ele geçirilmiştir. 06 BK 8147 plakalı aracın ikiz plakalı, çekme belgeli, şasi numarası silinmiş arka koltukları sökülmüş vaziyette olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili Mülki ve Adli makamlar bilgilendirilmiş, olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş olup, şüpheliler M.S ve İ.I gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmişlerdir. Şüpheli M.S ve İ.I, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir.

Afyonkarahisar Valiliği