Afyonkarahisar Belediyesi yayın organı olan Şehir Postası’na özel açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ilimizin en önemli ihtiyacını çıkardı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Afyonkarahisar Belediyesi yayın organı olan Şehir Postası’na özel açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ilimizin en önemli ihtiyacını çıkardı. Başkan Zeybek ilimizin en büyük sorunlarından olan trafik sorununu çözeceklerini söyledi.

Belediyenin yayın organı olan Şehir Postası’na özel açıklamalarda bulunanAfyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şehir merkezi, şehrin kuruluşu bu şekilde olduğu için caddelerimiz artık trafiği kaldıramaz hale geldi. Ciddi bir trafik problemimiz var. İnşallah bunu kalıcı bir çözüme kavuşturabilmek için gayret sarf ediyoruz. Ve bunu da yetkili etkili insanlarla istişareler yaparak planlayarak yakın zamanda çözeceğiz inşallah. Hükümetimiz dikey yapılaşmaya müsaade etmiyor. Bizimde idealimiz bu. Çünkü biz birinci derecede deprem bölgesinde yaşayan bir iliz. Allah muhafaza yarın deprem olmayacağına kimsenin garantisi yok. O yüzden biz böyle bir felaketten imtihana tabi tutulmadan tedbirleri almak durumundayız. Dikey yapılaşmaya mümkün mertebe müsaade etmeyeceğim. Yapılaşmada Afyon gerçekten iyi bir konumda gece kondu şekilde evlerimiz yok çok şükür. Bu yönden de ben İmar Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum”

“Vatandaşlarımızdan afakî taleplerde bulunmamalarını istiyoruz” diyen Başkan Zeybek, “Belediyenin yapacağı imkânlar belirli, imkânlarımız ölçüsünde herkese eşit davranmaya gayret sarf ediyoruz. Birini diğerinden ayırt etmiyoruz. Belediyenin gelirlerini de adilane dağıtmaya gayret sarf ediyoruz. Huzurlu sakin Afyon’un geleceğine yönelik kardeşliğin ön planda olduğu bir şehir özlemini herkese göstermelerini istiyorum. İnşallah. Vatandaşın görüşmeye geldiğinde yüzde 90’a yakını iş/aş talebiyle geliyorlar. Biliyorsunuz Belediyemizin imkânları kısıtlı her gelen insana iş bulmamız mümkün değil. İşkur’a yapılan müracaat kadar belediyeye iş müracaatı yapılıyor. Tabi biz kendilerini İşkur’a yönlendiriyoruz. Çünkü bundan sonraki alınacak olan elamanları tamamına yakını İşkur kanalı ile alınacağı için resmi bir kaydın olması gerekiyor. Vatandaşlarımızı İşkur’a yönlendiriyoruz ve bundan da vatandaşlarımız memnun oluyor. Belediyemizde iş olmadığını kendileri de biliyorlar,dedi.