rnrnAFYON’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALIrnAfyonkarahisar-Kütahya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada ölen gencin 10 gün sonra ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYON’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada ölen gencin 10 gün sonra askere gideceği öğrenildi.
Kaza, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 15’inci kilometresinde Demirçevre Köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Demirçevre köyünde bulunan bir inşaata hafriyat götüren İsmail T. yönetimindeki 06 EYD 41 plakalı kamyon, aynı istikamette seyir halinde olan Recep Soydan yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Recep Soydan (20) hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Mevlüt Kazık ile Coşkun Gündüz yaralandı.
Yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Recep Soydan’ın cesedi ise polisin incelemesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Recep Soydan’ın 10 gün sonra askere gideceği öğrenildi.
Hafif yaralı olan kamyon sürücüsü İsmail T.’nin olay yerinden kaçtığı bildirildi.
Kaza haberini alan Recep Soydan’nın babası Salih Soydan ve yakınları sinir krizleri geçirdi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.