Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a soru önergesi verdi.rnMilletvekili Ahmet Toptaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a soru önergesi verdi.
Milletvekili Ahmet Toptaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a 5 sorudan oluşan yazılı bir önerge verdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından Afyonkarahisar Şuhut ilçe merkezine TOKİ tarafından yapılacak hastane müjdesinin 29 Ekim 2008 yılında verildiği hatırlatan Milletvekili Toptaş, hastanenin yapılması bağlamında verdiği önergede şu sorulara yer verdi; “Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından verilen Hastane Müjdesi Basın yolu ile 10 Ekim 2010 tarihinde açılacağı sözü verilmiştir. Hastane ihale şartnamesinde 30.01.2012 tarihinde bitirileceği yazmaktadır. Neden hastanenin yapımı hem açıklanan hem de şartnamede belirtilen tarihte bitirilemeyecek şekilde ilerlemektedir? TOKİ tarafından yapılacak olan Hastane kaç taşeron firma değiştirmiştir? Taşeron firmaların İlçe Esnafına olan borcundan dolayı esnaf, hastanedeki teçhizatları ve malzemeleri aldıkları doğrumudur? İlçe Esnafını mağdur eden Taşeron firmalarına her hangi bir yaptırım uygulandı mı veya uygulamayı düşünüyor musunuz? TOKİ tarafından yapılan Şuhut Devlet Hastanesi ne zaman bitecektir?”