rnrnrnrnTOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZrnrnAfyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ziyaret ettiği bir köyde, çamurdan kurtulmak için çare talep eden bir köylüyü, "Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Sadık yarimiz ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

  TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ziyaret ettiği bir köyde, çamurdan kurtulmak için çare talep eden bir köylüyü, “Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Sadık yarimiz topraktır, tek sorun bu olsun” diye teselli etti.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, belde ve köy ziyaretleri kapsamında İsmailköy köyünü ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Balkanlıoğlu, onların sıkıntılarını dinledi. Köy muhtarının yazılı olarak bildirdiği sorunların ardından bir vatandaş, yerinden kalkarak, köy yollarındaki çamurdan şikayet etti. Ayaklarındaki çamuru Vali Balkanlıoğlu’na gösteren vatandaş, “Çamurdan evlere giremiyoruz. Şu ayaklara bak. El asfaltta yürürken biz karada yürüyoruz” dedi. Bunun üzerine Balkanlıoğlu,
vatandaştan ayaklarını bir daha göstermesini istedi.
Önce bir süre gülen Vali Balkanlıoğlu vatandaşın bu şikayetinin ardından, “Topraktan geldik yine toprağa gideceğiz. Sadık yarimiz topraktır, tek sorun bu olsun” diye teselli etti.
Bu esnada bir başka vatandaş çocuklarının çamurdan dolayı okullarına gitmekte zorluk çektiğini anlattı. Köylünün sorununu dileyen Vali Balkanlıoğlu, “Sizin buraya 10 bin metrekare parke taşı döşenmiş. Ancak yeterli değilmiş. İnşallah önümüzdeki yıl sizi bu çamurdan kurtarmaya çalışacağız” diye karşılık verdi.