Voleybolda Efeler Ligi'nin 14. haftasında, temsilcimiz İkbal Afyon Belediye Yüntaş, deplasmanda başabaş giden setlerde Tokat Belediye Plevne'ye 3-0 yenildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Voleybolda Efeler Ligi'nin 14. haftasında, temsilcimiz İkbal Afyon Belediye Yüntaş, deplasmanda başabaş giden setlerde, şanssız bir şekilde Tokat Belediye Plevne'ye 3-0 yenildi.



Voleybol Efeler Liginde ikinci yarının 14’ncü haftasında Sinisa Reljic’in öğrencileri, deplasmanda Tokat Belediye Plevne’ye konuk oldu. Karşılaşmaya istediği gibi başlayan ancak şanssızlıkların yakasını bırakmadığı ekibimiz, sahadan çok yakın skorlar ile 3-0 mağlup ayrılmak durumunda kaldı.
 

Salon: Ali Yücel Spor Salonu

Hakemler: Yavuz Akdemir, Gürhan Gül

Setler: 25-21, 29-27, 27-25

Süre: 87 dakika (26, 32, 29)

Tokat Belediye Plevne:Grzegorz, Turgay Doğan, Murathan Kısal, Daudi, Bahov, Halil İbrahim Akşeker (Semih Çelik, Çağlar Aksoylu)

İkbal Afyon Belediye Yüntaş: Muhammed Ertuğrul, Mehmet Hacıoğlu, Ekrem Caner Çiçekoğlu, Andric, Stankovic, Burak Hascan (Çağatay Durmuş, Beytullah Hatipoğlu)

MÜCADELEDEN DETAYLAR

Voleybolda Efeler Ligi'nin 14. haftasında Tokat Belediye Plevne, sahasında İkbal Afyon Belediye Yüntaş'ı 3-0 yendi. Karşılaşmanın setleri 25-21, 29-27, 27-25 sonuçlandı.Bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetini alan Tokat Belediye Plevne puanını 23,020 yaptı ve bir basamak yükselerek 7. sıraya yerleşti. İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş ise 9. yenilgisini aldı, 13,200 puanda kaldı ve bir basamak daha geriye düştü.