Yerli ve milli gururumuz TOGG, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından sanayi esnafı ile buluşturuldu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin makam aracı TOGG, hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyor. Sanayi esnafı ve ustalar Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG'u yakından tanıdı.

AFYONKARAHİSARLI SANAYİCİLER TOGG'U İNCELEDİ

Başkanımız Mehmet Zeybek; 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Acar, ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Başkan Yardımcısı Dr. Özgür Kavak, Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve daire müdürleri ile birlikte esnafı ziyaret etti. Zeybek Başkan, Afyonkarahisar Belediyesi envanterine dâhil edilen Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u sanayi esnafına, orada bulunan vatandaşlara ve gençlere tanıttı. Yerli ve milli gururumuz TOGG, oto galericilerden ve esnaftan tam not aldı.

TOGG BİZİM MİLLİ GURURUMUZ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek TOGG'u vatandaşlar ile buluşturmaya devam ettiklerini belirterek; "TOGG, sanayici arkadaşlarımızın görmesi gereken çok güzel, çok nefis bir araç. Milli gururumuz diyorlar. Tabii milli gururumuz, ilk defa bir yerli araba üretiyoruz. "Siz yapamazsınız, edemezsiniz, beceremezsiniz" demişler. Yapılanlar hep kötülenmiş, dışarıya muhtaç etmişler. Sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenen işadamlarımız bir araya gelerek yerli araç üretimine başladılar. Örneği de burada. İnsanımız da, esnafımız da, vatandaşımız da görüyor. Neler yapabileceğimizi, imkân verildiği zaman Türk insanının neleri başarabileceğinin en güzel örneği, en güzel göstergesi. TOGG bizim milli gururumuz" dedi. 

2. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN YOLLARI YENİLENİYOR

Ziyarette 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafının taleplerini de aldıklarını kaydeden Başkanımız; "Her hafta Cuma'yı biz bir mahallemizde kılıyoruz. Bu haftada Cumayı Sanayi Camimizde kıldık. Hem esnaflarımızla hasbihal, hem de eksiklikleri tespit ettik. Buradaki yollar bir hayli bozuktu. Yağıştan dolayı girememiştik. Şimdi ekiplerimiz çalışma başlattı, yapılması gerekenler yapılacak. Sanayideki arkadaşlarımız ile istişare ederek taleplerini alıyoruz. Gelen taleplere göre çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bizleri ağırlayan esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.