rnrnTHY’NIN HOSTESLERİ DİNAR’DA YETİŞECEKrnrnAfyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. İbrahim Balık, 2013 -2014 eğitim döneminde Kabin Memurluğu ve Moda ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

THY’NIN HOSTESLERİ DİNAR’DA YETİŞECEK Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. İbrahim Balık, 2013 -2014 eğitim döneminde Kabin Memurluğu ve Moda Tasarım bölümlerinin açılacağını belirtti.
Hava yolları firmalarının kabin memurluğu için günümüz şartlarında yetişmiş ve diplomalı eleman istediklerini belirten Dinar MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.İbrahim Balık, başta Türk Hava Yolları olmak üzere tüm özel hava yolları şirketlerine personel yetiştirilerek istihdam sağlanacağını belirtti.
Yrd.Doç.Dr. Balık, okulda Moda Tasarım ve Uçak Kabin Memurluğu bölümlerinin açılması için çıktıkları yolda sona ulaştıklarını belirterek şöyle konuştu: “2013 yılı Mart ayına kadar süremiz olmasına rağmen, Moda Tasarım bölümü tamamlandı. Kabin memurluğu bölümü için altyapı çalışmalarımızın sonuna geldik. İlk eğitim dönemine 40 öğrenci ile başlamayı hedefliyoruz. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ziyaretlerimizde çok olumlu sonuçlar aldık. Açılması hedeflenen bölümler sonrasında okulumuza Yer Hizmetleri Bölümü açılması için de çalışmalarımız olacak. Dinar’ın coğrafi konumu nedeniyle Meslek Yüksekokulu’muzu havacılık eğitiminin verildiği bir merkez haline getirmeyi hedefliyoruz.” MERVE MORKAYA (İHA)