Ömer-Gecek Gazlıgöl Termal Turizm Merkezleri Altyapı Hizmet Birliği Meclis Toplantısı Vali Tutulmazın Başkanlığında Yapıldı

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Termalin başkenti olan ilimizde termal imkânlarımızın daha etkin kullanılabilmesi için faaliyetlerini sürdüren Ömer-Gecek Gazlıgöl Turizm Merkezleri Birlik Meclisi toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Birlik Meclisi olağan toplantısına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Birliğe üye Belediye Başkanları ve birlik meclis üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Birlik olarak termal sularımızın daha etkin olarak kullanılması ve katma değer sağlanması için önemli çalışmalarda bulunduk. Bunun yanında Ömer-Gecek havzasında asfalt yol desteği verdik. İnşallah bundan sonrada çalışmaları artırarak birliğimizi daha aktif olarak çalıştıracağız. Hatta bu yıl girişimlerimiz sayesinde ödenek konusunda da sıkıntı çekmeyeceğiz. Aldığımız ödenekleri alt yapı çalışmalarının yanısıra tanıtım faaliyetlerinde de kullandık. İlimizin tanıtımı olmazsa olmazdır. Çünkü Ömer-Gecek bölgesi bizim turizm bölgemizdir. Bu bölge termal otellerimizin en yoğun olarak bulunduğu bir bölgedir. Buralara daha çok il dışından ve hatta yurt dışından misafirler getirmeliyiz ki hem oteller kalkınsın, hem de otellere hizmet sunan diğer hizmet alanları etkin bir şekilde çalışsın. Çok şükür ki ilimiz otellerinde ekonomik bir sorun yok. Sürekli müşteri sirkülasyonu oluyor. Bununda sebebi tanıtım faaliyetlerimizi çok iyi bir şekilde yerine getirmemizdir. Tanıtımın katkısı çok büyüktür. Bundan sonrada tanıtıma önem vereceğiz ve bu konuda da ilimiz giriş ve çıkışlarında bulunan bilboardları tanıtım faaliyetleri için kullanacağız. Ben birlik toplantımıza katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyor, destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

Toplantı, Vali Tutulmaz’ın konuşmasının ardından Birlik Müdürü İbrahim Okumuş, yapılan faaliyetler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vermesinin akabinde gündemde bulunan konuların görüşülmesi ile sona erdi.