Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 

Sandıklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Başkan Mustafa Çöl'ün adaylık süreci ile sendikal hakların belediye işçilerine verilmesi dolayısıyla bir teşekkür yemeği verildi.

Başkan Mustafa Çöl'e ücretlerin zamanında ödendiği, söz verdiği sendika sürecinin resmiyet kazanmasıyla maaşlarında iyileştirme yapıldığını, işyerindeki çalışma şartlarının iyileştirilmesi gibi pek çok konuda bizlerin yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mustafa Çöl; "Temizlik İşler Müdürlüğümüze bu nazik davetlerinde dolayı teşekkür ediyorum. 7/24 gece gündüz temizlik işlerinin aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışan işçi kardeşlerimize göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tebrik ediyorum. Söz verdiğimiz sendika sözleşmesini imzalamanın ve sizlerin yüzündeki memnuniyeti görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ben sürecin hepimizin adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadeleri yer verdi.

Yemeğin akabinde Başkan Mustafa Çöl, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere yeni iş ayakkabıları hediye ederek işlerinde kolaylıklar diledi.