İstanbul'da TEM Otoyolu'nda sapağı kaçıran sürücünün ani manevrası nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Kazaya neden olan araç ortadan ikiye bölünürken, iki kişi de ağır yaralandı.

TEM'de feci kaza! Kazayı görenler gözlerini ovuşturup bir daha baktı İstanbul'da TEM Otoyolu'nda sapağı kaçıran sürücünün ani manevrası nedeniyle trafik kazası meydana geldi.

Kazaya neden olan araç ortadan ikiye bölünürken, iki kişi de ağır yaralandı. TEM'de feci kaza! Kazayı görenler gözlerini ovuşturup bir daha baktı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi TEM Otoyolu Güzeltepe mevkiinde bugün saat 09.30 sıralarında trafikte seyreden otomobil sürücüsü Tarık P., sapağı kaçırınca aniden direksiyonu sağa kırdı.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu sırada trafikteki bir başka otomobil sürücüsü Mehmet Akif B., Tarık P.'nin kullandığı otomobile çarptı. Tarık P.'nin kullandığı otomobil ikiye bölündü.

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tarık P. ve yanındaki kişi ağır yaralı şekilde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.