Tekirdağ İlimize bağlı Kapaklı ilçesi Kent Konseyi Sandıklı ilçemizi ziyaret ederek Sandıklı Belediyesi önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda konaklayan misafirlerimiz, şifalı suyu, gelenek, görenekleri, tarihi yapısı, meşhur lezzetleri ile gezdikleri termal şehirler arasında ön plana çıkan Sandıklı ilçemize gelmekten son derece memnun oldukları ifade ettiler.

Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir burada yapmış olduğu açıklamada; “Bu gelişimizle beraber toplamda Sandıklı’ya üçüncü ziyaretimiz, inanın her geldiğimizde termal suyun şifasını iliklerimize kadar hissediyoruz. Ayrıca her sene Hüdai Kaplıcalarındaki değişiklikleri görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ben Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ve görevli personel arkadaşlara bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

35 Kişilik bir grupla Sandıklı Belediyesi ziyareti sonrası Sandıklı çarşısını gezerek alış veriş yapan grup, bir sonraki yıl tekrar Sandıklı ziyareti yapmak için sözleşerek, Hüdai Kaplıcalarına geçtiler