Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada



 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar'ı karış karış gezdi. 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimleri için konuşan Köksal, "Tek bir oyun bile peşinde olacağız. AKP İstanbul’daki milyonlarca vatandaşımızın seçime, demokrasiye nasıl sahip çıktığını görecek" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı'nı halkın arasında kutladı. Emirdağ'dan Dazkırı'ya, İhsaniye'den Çay'a, Sultandağı'ndan Bayat'a adım atmadık yer bırakmayan Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı'na da katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Milletvekili Köksal Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında; Şuhut, Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Emirdağ, Bayat, İscehisar, Sultandağı, Çay, Bolvadin CHP İlçe Başkanlıkları'nı ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. "Biz büyük bir aileyiz" diyen Milletvekili Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin mağdurdan ve mazlumdan yana olduğunu, halkın taleplerini gündeme taşıdığını söyledi.

CHP'li Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP'li İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'i de ziyaret ederek bayramlaşan Milletvekili Köksal daha sonra Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Akçaşar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şuhut İlçesi'ne bağlı Kayabelen Köyü'nde Hamza Şeyh Dedeyi Anma ve Hıdırellez Bahar Bayramına da katılan Köksal, gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılandı. 

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bayram ziyaretlerinde hem vatandaşlarla bayramlaşan hem de istek ve sorunları dinleyen Köksal, bayramın işsizlerin işe kavuştuğu gün olacağını belirterek, “Taşeron işçiliğin hat safhaya ulaşıp taşerona kadro vereceğiz müjdesiyle kandırılıp halen 475 bin Belediye İşçisinin, 275 bin kamu da esas iş yapan taşeronun kadroya kavuştuğu gündür bayram. Emeklilikte Yaşa Takılanların düştüğü mağduriyetten kurtuldukları gündür bayram. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı gündür bayram. Ülkemizde takipsizlik veya beraat kararı aldığı halde masumiyetini yargı kararıyla ispat ettiği halde Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilip mağdur insanların işlerine kavuştuğu gündür bayram. Emeklilerin torunlarına rahatlıkla bayram harçlığı verebildiği gündür bayram.” dedi.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

“İstanbul’da hak ederek aldığı mazbatanın elinden alındığı Ekrem İmamoğlu’nun o mazbatayı yeniden aldığı gündür bayram” diyen Köksal, “Hak, hukuk ve adaletin tesis edilip huzurun yeniden hüküm sürdüğü, birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığı gündür bayram. Kimsenin siyasi tercihlerinden dolayı aşağılanmadığı, illet, zillet, terörist denilmediği, ötekileştirilmediği, yaftalanmadığı gündür bayram. Bir kez daha haykırıyoruz; Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen insanlar olarak her şey çok güzel olacak.” ifadelerini kullandı.