31 Mart Yerel seçimlerinde CHP'den Yeşilçiftlik Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Ali Sakal, makamına kutlama ve tebrik için gönderilen yüzlerce çiçeği açık artırma usulü ile satarak eğitime destek sağladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Yeşilçiftlik Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Sakal, belediye başkanı seçilmesi nedeniyle kendisini kutlamak için makamına gelen yüzlerce çiçeği açık arttırma usulü ile sattı.

Başkan Sakal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamaları sonrasında açık arttırma usulü ile sattığı çiçeklerden elde ettiği bin 360 lira geliri makbuz karşılığında Yeşilçiftlik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği'ne bağışladı.

ELDE EDİLEN GELİR EĞİTİME BAĞIŞLANDI

31 Mart Yerel seçimlerinde kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Sakal, "Bize oy veren vermeyen tüm Yeşilçiftlik'li vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkan seçildikten sonra sağolsunlar vatandaşlarımız tebrik amacıyla çiçek gönderdiler. Vatandaşlarımızın affına sığınarak belediyemize tebrik amaçlı gönderilen bu çiçekleri hayırlı bir işte kullanmak istedim. Çiçekleri açık arttırma usulü ile satarak makbuz karşılığında elde edilen geliri eğitim öğretimde kullanmak üzere bağışladık." dedi.