Mehmet Taytak: "Her zaman bize destek veren, bizimle çalışan Kamu Sen ailesine çok teşekkür ediyorum”

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

MHP Milletvekili Mehmet Taytak'tan Kamu Sen sendika başkanlarına teşekkür yemeği: "Her zaman bize destek veren, bizimle çalışan Kamu Sen ailesine çok teşekkür ediyorum”

 

TAYTAK, 14 MAYIS’TA ERDOĞAN GİTSİN DİYE OY VERENLER, ŞİMDİ BU MUHALEFET GİTSİN DİYE ERDOĞAN’A OY VERECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kamu Sen ailesi bir araya geldi. Toplantı da konuşan Milletvekili Taytak, “14 Mayıs’ta Erdoğan gitsin diye oy verenler, şimdi bu muhalefet gitsin diye Erdoğan’a oy verecek ve açık ara farkla Cumhurbaşkanımız tekrar seçilecektir” dedi.

Kamu Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk ve yönetimi, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetimi eşlik etti. İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Kamu Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, Milletvekili Taytak’a ve İl Başkanı Kahveci’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öztürk, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimleri başarılı bir şekilde atlattık. Afyonkarahisar’da anket sonuçlarını yanıltan bir teşkilatımız var. Afyonkarahisar’dan paralı anketçilere tokat gibi bir cevap verdik. Ben burada Türk Kamu Sen adına milletvekilimiz Sayın Taytak’a ve İl Başkanımız Kahveci’ye diyorum ki, Türk Kamu Sen sizinle var, sizinle yürüyecektir” dedi.

KAHVECİ, “SENDİKALARIMIZIN KAZANIMLARI ARTACAK VE İLERLEYECEKTİR”

14 Mayıs seçim sürecinde destek veren Kamu Sen ailesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Kahveci, “Bundan önceki dönemlerde çok sıkıntılı süreçler yaşadınız. Sayın genel başkanımızın ortaya koymuş olduğu tavırlar neticesinde daha önce olduğu gibi siyasi baskılara fazla maruz kalmıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz sendikalarımızın bizimle kalkıp bayrak sallamalarını beklemiyoruz. Lakin bu sendikanın kuruluşu rahmetli başbuğumuz tarafından kurulmuş ve sayın genel başkanımızın destekleri ile devam ettirilmiş bir sendika olduğunu da bilmenizi istiyorum. Bizler Türk milliyetçiliği fikriyatı üzerinde yürüyen bir partiyiz. Yine sendikamızda bu paralel de ilerlemişini de bekleriz. Buradan da sendikalarımızın haklarının savunulması konusunda da elimizden gelen çalışmayı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte sendikalarımızın ve partimizin kazanımları artacak ve ilerleyecektir”

TAYTAK, “ARTIK HDP BİZİM ALTIMIZDA, İYİ PARTİ ZATEN ALTIMIZIN ALTINDADIR”

Milletvekili Taytak, “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin sonunda Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi çok sayı da milletvekili ile meclistedir. Milletimizin vicdanı, irfanı ve adaleti her zaman olduğu gibi yine bu ülkenin sigortası, varlığı, bayrağı ve vatanı için mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisine % 10’un üzerinde oy oranı ile biz mecliste 3. Sırada siyasi parti konumuna getirdi. Artık HDP bizim altımızda, İYİ Parti zaten altımızın altında şükürler olsun bunun mücadelesin sizler bizlerle beraber verdiniz. Afyonkarahisar’da ise oylarımızı artırdık. Bize destek veren, bizimle çalışan Kamu Sen ailesine çok teşekkür ediyorum”

TAYTAK, 14 MAYIS’TA ERDOĞAN GİTSİN DİYE OY VERENLER, ŞİMDİ BU MUHALEFET GİTSİN DİYE ERDOĞAN’A OY VERECEK”

Önümüzde 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhurbaşkanımız zaten aldığı oy oranı ile normal şartlarda cumhurbaşkanı oldu. Arkasındaki adaya 2,5 milyon oydan fazla fark atarak, şimdi se inşallah oy farkı daha da fazla olacak. 14 Mayıs’ta Tayyip Erdoğan gitsin diye oy verenler, emin olun ki ‘Şimdi bu muhalefet gitsin diye Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz’ diyorlar. Bir CHP’li diyor ki,  ‘yeter artık 11 seçimdir, veriyoruz kaybediyor, veriyoruz kaybediyor. Hatta üzerine de 37 milletvekili gitti’ yani 0.06 ile 0.08 ile partiler 10’dan fazla milletvekili aldılar. Allaha şükürler olsun ki toplumda bunu gördü. Önümüzdeki Pazar günü de açık ara farkla cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz”