TAYTAK’TAN DİNAR, İSCEHİSSAR VE BOLVADİN’E KOSGEB MÜJDESİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..



 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’tan Dinar, İscehisar, Bolvadin çevresinde faaliyet gösteren KOBİ’lere müjde.

 

DİNAR, İSCEHİSAR VE BOLVADİN KOSGEB TEMSİLCİLİKLERİ ONAYLANDI

 

Taytak bir süredir üzerinde durduğu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanlığının Afyonkarahisar’daki şube ve faaliyet sayısının artırılması yönündeki çalışmalarında sona gelindiği açıkladı. Taytak açıklamasında; “Bugün Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt beyi ziyaret ederek Afyon ilimizdeki KOSGEB temsilciliklerinin durumunu görüştük. İlk günden itibaren takip ettiğim Dinar, İscehisar ve Bolvadin ilçelerimizdeki KOSGEB temsilciliklerinin kuruluşunun onaylanması tamamlandı. İlçelerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, KOBİ’lerimize hayırlı olsun. Bu ilçelerimize KOSGEB temsilciliği açılmasını uygun bulan KOSGEB başkanımıza, emeği geçen Afyonkarahisar ESOB Başkanlığına ilçelerimizin Ticaret ve Sanayi odası ile Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra KOSGEB faaliyetleri ilçelerimizde yürütülecektir, böylelikle hemşerilerimiz desteklerden daha kolay ve fazla yararlanacaktır. Hemşerilerimi bu imkanlardan faydalanmaya davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz açılışlarla da ne tarz imkanlar sunulacağını detaylı şekilde konuşacağız. Temsilciliklerimizin ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum, Afyon için daha fazla ne yapabiliriz daha çok nasıl hizmet götürürüz arayışımızın devam edeceğini ifade etmek istiyorum.Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde Dinar, İscehisar ve Bolvadin KOSGEB temsilciliklerinin açılış törenlerinin yapılması bekleniyor.