Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen ‘Adım Adım 2023, Köyüm Benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde merkeze bağlı Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerini ziyaret eden MHP heyeti vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördüklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyon’da milletvekili sayısını arttıracağını ifade etti.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen ‘Adım Adım 2023, Köyüm Benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde merkeze bağlı Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerini ziyaret eden MHP heyeti vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördüklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyon’da milletvekili sayısını arttıracağını ifade etti.
 

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘Adım Adım 2023,Köyüm Benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.
 
Taytak, “Vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördük”
Merkeze bağlı Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemine değindi. Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile ‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördük. Bize demokrasi, insan hakları diye kurduğumuz cumhuriyete parlamenter sistem diye bir sisteme dayamışlar ve o parlamenter sistem sonucunda sadece vatandaşımıza seçim döneminde vaat edilen, iktidara geleninde kendine oy verenleri ödüllendirdiği bir dönem olmuş. Sizlerin desteği ile parlamenter sistemden vazgeçtik. Bu ülkede 3 aylık hükümetler oldu, 6 aylık hükümetler oldu, 3 ortak anlaşamadılar, 2 ortak anlaşamadılar. Böyle olunca da devlet yapması gerekenin dışında pek çok yapı ile uğraşmak zorunda kaldı. Bunlarla uğraşılan bir parlamenter sistemden bu ülkeye bir şey gelmeyeceğini bilen Milliyetçi Hareket Partisi Rahmetli Başbuğumuz döneminden itibaren başkanlık sisteminin gelmesi gerektiği üzerinde düşüncelerini ifade etile. Sayın Genel Başkanımız da bunu Türk tipi başkanlık sistemi olarak değerlendirdi ve nihayetinde yapılan referandum sayesinde yeni dönemde cumhurbaşkanlığı başkanlık sistemi ile devam ediyoruz. Yeni dönem başkanlık sistemine baktığımızda tek kişilik değil, bir tek başlılık var. Bu sebepten dolayı bütün bakanlıklar beraber ve birler. Hangi bir mesele varsa onu gidip çok rahatça görüşebiliyoruz, dertlerimizi anlatabiliyoruz ve sorunlarımızın birçoğunu çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle Afyonkarahisar, bakanlıklardan yatırım konusunda nasibini alan bir il olmuştur. Son dönemde AK Parti vekillerimizle beraber Milliyetçi Hareket Partisi vekil olarak bende elimden gelen her şeyi yaparak hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerden sonra daha güçlü bir Cumhur İttifakı ile daha fazla milletvekili ile mecliste sizlerin sesi soluğu olacağız”
 
Taytak, “MHP, Afyon’da milletvekili sayısını arttıracak”
2023 yılında yapılacak olan seçimlerle ilgili vatandaşlardan destek isteyen Milletvekili Taytak, “Yeni dönemde 2023 yılında cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimi yapılacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye oy verecek misiniz? Teşekkür ediyorum. Diğer sorum ise, Milliyet Hareket Partisi 48 milletvekili ile mecliste, 48 kardeşim ile Türkiye'yi adım adım dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın derdine çare olmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakının sayesinde Afyonkarahisar'a çok ciddi hizmetlerimiz oldu. Milliyet Hareket Partisi’nin milletvekili Afyonkarahisar'da bir tane, bu milletvekili sayısını arttırmak için de milletvekilliği seçimlerinde oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi'ne verecek misiniz? Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum”  
 
Taytak, 2023 seçimlerinin önemine değindi
6’lı masanın gerçek yüzünü de anlatan Milletvekili Taytak, “2023 sadece seçim değil, Milliyet Hareket Partisi’nin ve AK Parti'nin çok sayıda milletvekili ile mecliste olması anlamına gelmiyor arkadaşlar. 2023 emin olun bir seferberliktir. Cumhur İttifakına karşı olan bu yapı memleket için millet için vatan için ülke için ne yapılıyorsa karşı durmakla meşhurlar. Geçen 6 ay öncesinde içerisinde Suriye ve Irak ilgili tezkere görüşülmüştü eğer AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oyları yetmemiş olsaydı o gece saat 12.00'de Suriye'deki ve Irak'taki askerlerimiz Türkiye'ye geri dönmesi gerekecekti. Böyle bir durumla karşı karşıyayız zaten HDP her şeyimize hayır veriyor İYİ Parti’de zaman zaman Azerbaycan'da gibi yerlerde 5-6 milletvekili ile destek veriyor onun ötesinde HDP ile CHP ortak hareket ediyorlar. Köprü yapılıyor beğenilmiyor, yol yapılıyor beğenilmiyor, doğalgaz bulunuyor beğenilmiyor, Kıbrıs'ta kapalı Maraş açılıyor beğenmiyorlar, Ayasofya'yı açıyorsun beğenmiyorlar, Libya'da varsın beğenmiyorlar, Suriye'de varsın beğenmiyorlar. Varsın beğenmesinler. Biz yolumuza devam edeceğiz. Şimdi deniyor ki ekonomik sıkıntı var. Elbette sıkıntı olabilir. Fakat eğer ülke bizim değilse, beka sıkıntımız var ise aç kalsak ne yazar, tok kalsak ne yazar. Bu millet öncelikle vatanına, bayrağına, milletine sahip çıkacaktır kaçta kalsa, tok da kalsa.  Onun için bu ülkenin insanları bu ruh içerisinde yürürler. İki tane aslan yürek var Ankara'da arkadaşlar. Biri Cumhurbaşkanımız biri Devlet Beyimiz. Devlet Beyimiz Cumhurbaşkanımızın arkasında kaya gibi duruyor, dağ gibi duruyor arkasında, durmaya da devam edecek. Bizler de bugün Genel Başkanımızın talimatıyla çalışacağız”
 
Dudu, “Cumhur İttifakı, Türk milletinin uhdesinde muhteşem bir kenetlenmeye imza attı”
Cumhur İttifakının öneminden bahseden MYK Üyesi Volkan Dudu ise, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılını kutladığımız şu günlerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Afyonkarahisar’da bulunmak, bizler için ayrıca bahtiyarlık vesilesi. Bu topraklarda verilen mücadeleyi iliklerimize kadar hissediyor, istiklâlimiz uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Ve elbette bu kutlu mücadelenin yolbaşçısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Dün Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, bugün liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamette yani Atatürk’ün izinde yürümeye devam ettiğimizi bir kez daha beyan etmekten gurur duyuyorum. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türkiye’de taşlar yerinden oynamış, herkes eteğindeki taşı dökmüştür. Siyaset de bu gelişmeler neticesinde şekillenmiş ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde Cumhur İttifakı kurulmuştur. Türk milletinin uhdesinde muhteşem bir kenetlenmeye imza atan Cumhur İttifakı, herkesin bitti dediği yerde umutları yeniden yeşertmiştir. İttifakın üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi, üstüne düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmiş ve getirmeye de devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” düşüncesi bizlerin düsturu olmuş; Liderimiz Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışı ise yolumuzu aydınlatmıştır. Önümüzdeki yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlayacağız. 100. yıl neden önemli? Devletlerin kurumlarıyla birlikte kökleşmesi ve sistemin tam anlamıyla oturması ortalama 100 yıl sürer. Türkiye Cumhuriyeti de bu anlamda sürecini tamamlamak üzeredir. İnşallah kararlı ve etkin adımlarla bölgesinde daha güçlü bir Türkiye’yi görmek uzak değil”
 
Çipan, “Değerlerimizi ayaklar altına almaya kalkanlar, karşısında MHP’yi bulacaktır”
‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarı ile Cumhur İttifakı ruhu ile omuz omuza beka için mücadele verdiklerini söyleyen MYK Üyesi Güzide Çipan, “Afyonkarahisar’ın bizler için partimiz için yeri farklıdır. Afyonkarahisar, milli mücadele döneminde bayraklaşan şehrimizdir. Kurtuluş Savaşı sadece cephede savaşanlarla değil, onlara yürekten inanan, onları yürekten destekleyen herkes tarafından kazanılmış bir savaştır. İşte atam Alparslan’dan, Fatih’ten, Atatürk’ten miras vatanımız bu mücadelelerle kuruldu. İşte bugün ecdadın imza attığı senedin bir şeref nişanesi olarak taşıyan bizler, bugün yine aynı hürriyet meşalesini ayakta tutabilmek, omuzlarda yükseltebilmek ve dedemizin attığı imzayı namusumuzun bir parçası olarak yaşatabilmek için, 3 Hilal’in altında mücadeleye devam ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarı ile Cumhur İttifakı olarak omuz omuza bekamız için mücadele veriyoruz. Teskerelere hayır diyenler, teröristler ile kahvaltı hayalleri kuranlar, Cumhur İttifakı’na karşı olanlar, Libya’da ne işiniz var diyenler, Kıbrıs’ı yok sayanlar, Türkmen kardeşlerimizi görmezden gelenler, şehit ailelerimize hakaret edenler bilsinler ki bayrağımız vardır, ezanımız vardır, şehitlerimiz namusumuzdur, onurumuzdur. Her kim ki değerlerimizi ayaklar altına almaya kalkarlarsa, karşısında Milliyetçi Hareket Partisi’ni bulacaklardır. Sayın Genel Başkanımızın bu konudaki tavrı açık ve nettir. Biz oğuzun erleriyiz. Biliniz ki bugün burada yalnız değiliz, bu toprakları bize vatan yapan kutlu ecdadımızın ve uğurunda toprağa düşen aziz şehitlerimizin ruhları ve anıları bizimledir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, hakka yürüyen dava ve ülkü şehitlerimizin hatırası ve emanetleri bugün aramızdadır. Hepsini rahmet, hürmet ve minnetle anıyorum"
 
“2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemini atlattık”
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile il il başlatılan daha sonra ilçe ilçe devam ettiğimiz programlarımıza ‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantıları ile devam etmekteyiz. Bu çerçeve de Merkeze bağlı Kozluca, Saraydüzü ve Anıtkaya köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Sohbet ettik. Talep ve isteklerini dinleyerek bazılarını yerinde çözmeye çalıştık. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemini atlattık, anlatmaya da devam edeceğiz”