Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak bir dizi ziyaret ve programlar için Afyonkarahisar’a geldi.

“4 Mahalle Muhtarın lise talebi görüşüldü”
Milletvekili Taytak, ilk olarak Harbiş bölgesinde ikamet eden vatandaşların lise talebini görüşmek için parti binasında 4 mahalle muhtarı ile buluştu. Türk Telekom’a ait olan Kale Görünmez tesislerinin bulunduğu alana lise yapılması konusuyla ilgili Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser ile parti binasında bir araya gelindi.  Toplantıya İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal katıldı.

Muhtarlar lise talebini iletti
Toplantı da Muhtarlar adına konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, lise yapımı ile ilgili gelinen süreç hakkında bilgiler verdi. Muhtar Yalçınkaya, Türk Telekom’a ait olan Kale Görünmez tesislerinin arka planında PTT’te ait olan alanda lise yapılması konusunda Milletvekili Taytak’tan destek istedi. 

“Gereken desteği vereceğim”
Muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Milletvekili Taytak, Lise yapılması konusunda gereken desteği vereceğini söyledi. Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatımızın bu anlamda bir çalışması oldu. Konuyla ilgili dosyaları bize gönderdiler. Bende bu konuyu s,izlerle yüzyüze görüşmek için bir araya gelmek istedim. Ben inanıyorumki Cumhur İttifakı ruhu içerisinde sayın valimizin ve diğer milletvekili arkadaşlarımızla beraber bu konuya çözüm bulacağımızı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı ile görüşmek için randevu istedik. Bu konuda elimden gelen desteği vereceğim” dedi. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’da muhtarların lise talebini olumlu yaklaştıklarını ve konuyla ilgili Milletvekili Taytak’ı bilgilendirdiklerini söyleyerek, il teşkilatı olarak konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.