Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Milletvekili Taytak, okulda öğrencilerin hem eğitim hemde hayata hazırlanış noktasında önemli bir hizmet verildiğini söyledi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahsar ziyaretleri kapsamında ilk olarak geçtiğimiz günlerde MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Yıdırım’ın vefat eden babası için okunan mevlit’e katıldı. Taytak’a İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Emir Murat Özdilek Uygulama Otelini ziyaret edildi

Milletvekili Taytak daha sonra Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Sami Solmaz ve öğretmenler tarafından karşılanan Taytak, uygulama otelini gezdi. Okul Müdürü Solmaz otel hakkında bilgiler verdi. Otele şehir dışında gelen misafirlerle de sohbet eden Taytak, Afyonkarahisar’ın güzelliklerinden bahsetti.

200 bin TL’lik ek ödenek için Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler

Buradan Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçen Milletvekili Taytak, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Kendisinin de teknik öğretmenlik görevi yaptığını vurgulayan Taytak, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Öğrencilerle de buluşan Taytak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü ve öğretmenler, bakanlıktan okulun ihtiyaçlarının karşılanması için 200 bin TL’lik ek ödenek çıkmasını sağlayan Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Sami Solmaz, “Vekilimizin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Okulumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Okulumuzda 33 öğretmen ve 460 öğrenci var. 460 öğrencinin yaklaşık 300’e yakını diğer illerden gelerek eğitim almaktadır” diye konuştu.

Taytak, “Öğrencilerimiz burada hayata hazırlanıyor”

Okulun Afyonkarahisar için öneminden bahseden Taytak,  “Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerimizin hem eğitim hemde hayata hazırlanış noktasında önemli bir eğitim veriliyor. Öğrencilerimizin burada uygulamalı eğitim görmesi ve otellerimize ara eleman yetiştirmesi noktasında önemli bir hizmet vermektedir. Ben burada öncelikle özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okul müdürümüzü ve yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.