Afyonkarahisar Belediyesi, Kültür Bakanlığı’nın destekleriyle Yaşama Dokunanlar Platformu ve TR Shop AVM işbirliği ile düzenlenen Türkiye Tarım ve Kültür ürünleri Oscar ödülleri yarışmasına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

 

              Afyonkarahisar Belediyesi, Kültür Bakanlığı’nın destekleriyle Yaşama Dokunanlar Platformu ve TR Shop AVM işbirliği ile düzenlenen Türkiye Tarım ve Kültür ürünleri Oscar ödülleri yarışmasına katıldı.

 

            Tr Shop Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen 1. Etap eleme turunun ardından jüri karşısına çıkan 49 yarışmacı finale kalmak için ter döktü. 1. etap eleme turunda jüri değerlendirmesine 10 şehir yükseldi. Yarışmada Taş Medrese Eğitmeni Emine Tokaç'ın hazırladığı deri tablo, finale kalmayı başardı.

 

         Yaşama Dokunanlar Platformu Başkanı Murat Çuhadar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.    Yaşama Dokunanlar Platformu Başkanı Murat Çuhadar, düzenledikleri yarışma hakkında Başkan Çoban’a bilgi verdi. Çuhadar; “Yaşama Dokunanlar Platformu ile birlikte hazırladığımız emek dolu gecede Türkiye’nin emektarlarını bir arada görmek bizlere çok büyük bir onur kazandırdı. Yurdumuzun dört bir tarafından gelen konuklarımızın hepsi birer mimardır. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz, sanatçılarımız, STK’larımız hep bir arada ülke kalkınması için sergiledikleri çabalarını ve alın terlerini burada şekle getirdiler. Büyük ve güçlü bir ülke olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Emektar üreticilerimizin ülkemiz kalkınmasındaki rolü ve etkisi bir kez daha alkış aldı. Biz Tr Shop ailesi olarak bundan sonraki sürecimizde de kapılarımızı her daim ülkemiz emektarlarına açık tutmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

            Afyonkarahisar Belediyesi olarak düzenlenen yarışmaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Yaşama Dokunanlar Platformu’na bundan sonraki faaliyetlerinde başarılarının devamını diledi.

 

         Belediye İşletme Müdürü Muhittin Ok ve Taş Medrese personelinin katıldığı ziyarette Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından Başkan Çoban’a çeşitli hediyeler takdim edildi.