Gözden kaçırmayın

"Eskişehir'de Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı yapıldı"

20.02.2020 tarihinde TCDD 7.Bölge Müdürlüğü, Taşımacılık AŞ Koordinatörlüğü ve Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, ADH Başhekimliği koordinasyonunda Ali Çetinkaya Gar'ında düzenlenen Sağlıkta Farkındalık Etkinliği kapsamında Gar Bekleme Salonunda Stant açan Sağlık ekipleri gelen-giden ve bekleyen yolcuların başta tansiyon ve şeker ölçümleri olmak üzere sağlık bilgilendirilmesi yapıldı.









Yolcular hastane dışında sağlık taramasının yapılmasını memnuniyetle karşıladılar. Sağlık Ekipleri gün boyunca Garda açılan Stant da hizmet vermeye devam edecek. Etkinliğe katılan Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz ve ADH Başhekimi Mehmet Duran’a Bölge Müdürü Adem Sivri TCDD faaliyet ve Projeleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Sağlık Ekiplerinden bir grup Denizli yönüne giden Pamukkale Ekspresine binerek seyahat halindeki yolcuların da sağlık muayenesi gerçekleştirilerek, Karakuyu buluşma istasyonunda Eskişehir yönlü Pamukkale Ekspresine binerek seyahat halindeki yolcuların da sağlık muayenesi tamamlanacak ve sağlıkta farkındalık etkinliği sona erecektir.

Etkinliğe TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri, Taşımacılık AŞ Koordinatör müdürü Murat Selet Sağlık il Müdürü Serhat Korkmaz, ADH Başhekimi Mehmet Duran, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy, KETEM Sorumlusu Dr Belgin Abacı ve TCDD ve Taşımacılık AŞ Servis Müdürleri iştirak etti.



Bölge Müdürü Adem Sivri Ali Çetinkaya Tarihi Gar ın şimdiye kadar bir çok etkinliğe sahne olduğunu Sağlıkta Farkındalık Etkinliğinin de ev sahipliğini yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.