AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, PKK saldırılarına tepki göstererek, "Zerdüşt dinine mensup olduklarını söylediklerinde alınganlık gösteriyorlardı, doğrusu zerdüştlük dininde bile böylesi mukaddes bir ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, PKK saldırılarına tepki göstererek, “Zerdüşt dinine mensup olduklarını söylediklerinde alınganlık gösteriyorlardı, doğrusu zerdüştlük dininde bile böylesi mukaddes bir ayda saldırının yapılmasına cevaz verecek bir anlayışın olduğunu düşünmüyorum. Ama Müslüman olmadıklarını İslam düşmanı olduklarını bu hareketleri ile ortaya koymuş oldular” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Afyonkarahisar’da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Afyonkarahisar’a yerel yönetimler adına yapılan çalışmaları incelemek için gelen Tanrıverdi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
AK Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Tanrıverdi, Hakkari’de yaşanan terör saldırısına çok ağır bir şekilde tepki gösterdi. Saldırının yürekleri dağlayan bir saldırı olduğunu belirten Tanrıverdi, şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diledi.
Terör örgütü PKK’nın insanlık düşmanı olduğunun bilindiğini anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu: “Çoluk çocuk demeden kadın erkek, yaşlı genç demeden insanlık düşmanı olduğunu ve vahşice saldırılarını görüyorduk. Ancak, ramazan ayında böylesi bir saldırının yapılması terör örgütü PKK’nın insanlık düşmanı olmasının yanında, aynı zamanda İslam düşmanı olduğunu, Müslüman düşmanı olduğunu görmüş olduk. Zerdüşt dinine mensup olduklarını söylediklerinde alınganlık gösteriyorlardı, doğrusu zerdüştlük dininde bile böylesi mukaddes bir ayda saldırının yapılmasına cevaz verecek bir anlayışın olduğunu düşünmüyorum. Ama Müslüman olmadıklarını İslam düşmanı olduklarını bu hareketleri ile ortaya koymuş oldular” ALİ KEMAL AKAN (İHA)