rnrnTANRIVERDİ AFYONKARAHİSAR'DArnrnAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, geçen hafta makamında silahla vurularak öldürülen Belediye Başkan Vekili Seydi Aşkın ile çalıştığı işyerinde ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

TANRIVERDİ AFYONKARAHİSAR’DA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, geçen hafta makamında silahla vurularak öldürülen Belediye Başkan Vekili Seydi Aşkın ile çalıştığı işyerinde silahla öldürülen baba Mustafa Aşkın’ın ailesine baş sağlığı ziyareti gerçekleştirdi.
Öğle saatlerinde Ankara’dan Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesindeki Aşkın ailesinin evine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi’yi, Belediye Başkan Vekili Aşkın’ın kardeşi Sıdkı Aşkın karşıladı. Sıdkı Aşkın ile bir süre sohbet eden Tanrıverdi, aileye baş sağlığı diledi. Seydi Aşkın’ın eşi ve çocuklarına baş sağlığı dileyen Tanrıverdi, her zaman ailenin yanında olduklarını bildirdi.
Olayla ilgili bilgi veren Aşkın, kan bedeli için böyle bir cinayetin işlendiği söylentilerini kabul etmediklerini belirterek şöyle konuştu: “Kaldı ki bahsi geçen olayın üzerinden 15 yıl gibi bir zaman geçti. Bugüne kadar hiçbir şekilde bir sürtüşme bir tartışma yaşanmadı. Olayın birebir bizimle bir ilgisi yok. Sadece merhum işçisine maddi ve manevi destek olmak için bir çalışması var”
Olayla ilgili kin gütmediklerini dile getiren Aşkın, nefislerine hakim olmaya çalıştıklarını, tek isteklerinin adaletin yerine getirilmesi olduğunu kaydetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, böyle bir olayın kendilerini de derinden üzdüğünü belirterek şunları söyledi: “İnanıyorum ki İscehisar halkı gibi, Afyon ve bütün vatandaşlarımız da üzülmüştür. Bu saldırı gerçekten bir vahşet. Bu vahşeti yapan da yakalanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gerekli cezasını görecektir. Bir insanı yok etmek, bütün insanlığı yok etmek gibidir. Bizim inancımızda böyle bir olayın cezası ağırdır. Hem bu dünyasını hem de diğer dünyasını karartmıştır. Sizlerin sabırlı olması çok önemli. Bu hadise karşısında size düşen sabırlı ve metanetli olmaktır. Bu çerçevede yargıya güvenmektir”
Tanrıverdi, Seydi Aşkın’ın oğlu Burak Aşkın ile de bir süre sohbet ettikten sonra dua ederek evden ayrıldı. Tanrıverdi, buradan belediye binasına geçerek, Belediye Başkanı Mustafa Çibik’e baş sağlığı diledi.
Tanrıverdi’nin ziyaretlerine; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti İlçe Başkanı katıldı.