Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Andımız’ın okullarda yeniden okutulmaya başlanmasıyla ilgili Danıştay kararı hakkında bir açıklama yaptı

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Andımız’ın okullarda yeniden okutulmaya başlanmasıyla ilgili Danıştay kararı hakkında bir açıklama yaptı

 
Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’ın Danıştay kararını eleştiren sözlerine ise “Artık bu kazandan senelerce su aldıkları gibi su alamayacaklar, Türk Milletini örseleyemeyecekler” diye karşılık veren Genel Başkanımız ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

“Sureti Hak’tan görünüp yıkım mühendisliği projesi uyguluyorlar”

“Kimi meseleler ve olaylar vardır ki bir turnusol testi fonksiyonu görür; özellikle de suret-i Hak’tan görünüp dilinden ‘yerlilik-millilik’ gibi ağızlarına bol gelen kavramları düşürmeyen, uzun süredir bir yıkım mühendisliği projesi uygulayanlar için! ‘Türkçe And’ konusu gibi.

Zihinlerinin arkasındaki niyetler ve düşünceler, ‘Türkçe And’ konusunda Danıştay kararı sonrası güya hukuki değerlendirme kisvesi altında dökülüverdi. Yıllardır bölücü ve projeci merkezlerin yapmak isteyip de yapamadığını yaptıkları gibi!

Türklük, Türk Milleti gibi kavramların tarihsel gelişimini, ayrıca yaşanmışlık ile olgunlaşmasını kasıtla bir yanda zihin bozukluğu diğer yanda bir takım mihraklara yaranma saikiyle inkar etmelerine ve sulandırmalarına fırsat bellediler!

“Artık bu kazandan su alamayacaklar”

Sayın Bekir Bozdağ’ın hışımla Danıştay kararını eleştirmesi de bu zihin bozukluğunun yansımasından ibarettir. Ama artık bu kazandan senelerce su aldıkları gibi su alamayacaklar, Türk Milletini örseleyemeyecekler.

Bal bal demekle ağız tatlanmayacağı gibi yerli-milliyiz diyerek de ‘Milli’ olunamayacağını bir kez daha Ak Parti zihniyeti göstermiştir!

“Türk Milleti hep var olacak!”

1000 yıldır bu Ön Asya topraklarına kalbimizle, şehitlerimizin kanları ve canları ile ve ecdadımızın mezar taşları ile çivilenmişiz... Daha nice 1000 yıl Anadolu ve Trakya coğrafyasında Türkçe Milli Andı ve nice değerleriyle Türk Milleti var olacaktır!

Türklüğü anlamayan zihni ifsad olmuş sapkınlar kendi seciye bozukluğunu arkadan dolanarak artık kamufle edemeyecekler.

Ayrıca "Yerli ve milli" ahlaklı, ilkeli ve gelişimi hedefleyen bir neslin, Atasına, ecdada verdiği bu vakur sözden kim neden rahatsız olur ki?

“Türklük, bizim en derin güven kaynağımız, en engin övünç dayanağımızdır”

Bilsinler ki, "Türk" yalnız bir milletin, kökenin adı değil, sahip olduğu değerlerle bir ilke, kat edilecek bir mesafe ve büyük bir mefkûredir.

Tıpkı Büyük Atatürk’ün dediği gibi "Türklük, bizim en derin güven kaynağımız, en engin övünç dayanağımızdır."