Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de 2018-2019 futbol sezonunda mücadele edecek olan 12 kulüp yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak ligin ilk yarının ilk haftasında oynayacakları maç tarihini ve saatlerini beklemeye başladılar.



Kıyasıya bir şampiyonluk yarışının yaşanacağı Amatör Lig'de ilk hafta maçları da oldukça çekişmeli olacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Bolvadin Belediyespor deplasmanda Şuhut Hisarspor  ile oynarken, diğer şampiyonluk adayı Demirspor ise Kumartaşspor  ile oynayacak.



Afyon Süper Amatör futbol liginin diğer maçları ise Kayıhan Belediyespor Çobanlar Belediyespor, Döğer belediyespor ile İscehisarspor, Dinar belediyespor ile Susuz Belediyespor, Salar Belediyespor ile Emirdağspor arasında olacak. .



Afyonkarahisar Süper Amatör Lig hakkında açıklamalarda buluna ASKF Afyonkarahisar İl Başkanı Orhan Küçüksağrıcı: "Hırslı ve güçlü rakiplerden oluşan bir Amatör Lige sahibiz. Süper Amatör Lig heyecanı 13 Ekim’de  başlıyor. Afyonkarahisarlı sporseverlerin nefeslerini tutarak izleyecekleri mücadeleler olacak. Amatör ligde mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar diliyorum.” Dedi. 



HİSAR / Günay Doğar