ŞUHUTLU MOBİLYACILAR FUAR YOLCUSU Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden 46 esnaf, ‘Mobilya, Dekorasyon, Ağaç İşleri Fuarı’na katılacak.
TÜYAP tarafından 14 Ekim Pazar günü İstanbul Büyükçekmece’de düzenlenecek olan ‘Mobilya, Dekorasyon, Ağaç İşleri Fuarı’’na katılacaklarını söyleyen Afyonkarahisar Şuhut Esnaf Odası Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altan, fuara katılacak esnafın, sektörleriyle ilgili yenilikleri yakından görme fırsatı bulacaklarını söyledi.
Şuhut’ta mobilya, dekorasyon ve ağaç işleri ile ilgilenen 46 esnafın fuara katılacağı belirten Ali Altan “Daha önce Şuhut Esnaf Odası olarak Konya fuarına katılım sağladık, iyi yönde gelen tepkiler doğrultusunda İstanbul fuarına katılma kararı aldık. Bu tür fuarların esnafa her yönden faydalı olduğu inancındayız. Bu nedenle bu tür etkinliklerin esnafa olduğu kadar vatandaşlara da faydalı olduğunu düşünüyoruz.Esnafın fuarda edineceği bilgiler ve teknolojik imkanlardan faydalanarak müşterilerine daha kaliteli hizmetler sunacaklardır” dedi.
Altan, fuara katıldıktan sonra İstanbul’daki Şuhut’lu işadamlarını ve Şuhut’lu derneklerinde ziyaret edeceklerini söyledi. SELÇUK ÇATALKAYA (İHA)