Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün ile birlikte UNESCO tarafından “Yaratıcı Şehirler Ağında (UCCN) Türkiye’yi temsil eden üç şehirden biri olan Afyonkarahisar’da geleneksel hale gelen ve 14-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Gastro Afyon 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali’ni ziyaret etti.
 

Misafirlerine hem göz hem de damak tatlarına hitap edilen festival alanını gezerek ziyaretlerde bulunan Başkan Bozkurt, Şuhut ilçemizi temsilen Şuhut Kadın Kooperatifi tarafından açılan standı ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yakından takip ederek ziyaretçilerimize Coğrafi işaretli yöresel yemeğimiz Keşkek ikramında bulundu. Standa incelemelerde bulunurken standımızı ziyarete gelen yemek uzmanı Sahrap Soysal hanımefendi ile Şuhut Patatesi ve Patatesli Şuhut ekmeği üzerine keyifli bir sohbet etti.
 

Başkan Bozkurt yapmış olduğu açıklamada; “Gastro şehri Afyonkarahisar’ımızda Kadim İlçemizi temsil ederek yöresel lezzetlerimizi buraya gelen misafirlerimizle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Festivalin ilk gününden son gününe kadar standımız büyük ilgi gördü. Böylesine güzel bir organizasyon düzenleyen başta Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve İlçem adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.