Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş.Müh Ali Diren, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu,Gültekin Özdemir ve Ali Altan, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek Afyonkarahisar’da ziyaretlerde bulundular.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş.Müh Ali Diren, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu,Gültekin Özdemir ve Ali Altan, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek Afyonkarahisar’da ziyaretlerde bulundular.

 

Ziyaretlerine Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile başlayan ekip Vali Çiçek’e misafirperverlikleri için teşekkür edip ilçedeki projeleri görüştüler.Şuhut ekibi Şuhut’ta görev yapan Vali Yardımcıları Nurullah Kaya ve Dr.Mehmet Boztepeyi’de ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Valiliği  ziyareti sonrası Şuhut ekibi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret ettiler.Başkan Zeybek’e çalışmalarında başarılar dileyen Şuhut ekibi hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle Afyonkarahisar Belediyesinden ayrıldı.



 

Şuhut ekibinin bir sonraki durağı ise Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban oldu.Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Çoban ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm misafirlere teşekkür etti.Şuhut ekibi Şuhut için yatırımı devam eden projeleri ve ileri ki dönemde gerçekleşecek olan projelerinin detaylarını konuştular.

 

Şuhut ekibinin son ziyaret noktası ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy oldu.Ziyaret için teşekkür eden Murat Toy pandemi süreci  ve il özel idaresinin çalışmaları hakkında misafirleri ile görüştü.

 

Şuhut için ziyaretlerinin önemini vurgulayan Başkan Bozkurt”Tüm Şuhut olarak ziyaretlerimiz devam edecek.Hep birlikte Şuhut için çalışıyoruz.Şuhut ziyaretlerimizle kazanacak.Tüm ekibe teşekkür ediyorum”dedi.