İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, ‘2023 Genel Seçimi’ kapsamında saha ziyaretlerini sürdürüyor. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Ziyaretleri kapsamında Şuhut İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Uzun araç konvoyunun oluşturduğu ziyaretlerde vatandaşlar ve teşkilatlar tarafından tam destek alan Olgun, Cuma namazını Şuhut Ulu camii'inde eda ederek vatandaşlar ve teşkilatlar tarafından sevgi seli ile karşılaştı.

Şuhut İYİ Parti İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın tarafından karşılanan Av. Hakan Şeref Olgun partililere yaptığı konuşmasında; "Değerli İlçe Başkanımız, Şuhut'umuzun değerli İlçe Yöneticileri bize Konvoy'da refakat eden değerli İl ve İlçe Yöneticileri hepinize teşekkür ederiz. Bugün'kü   ziyaretimizin amacı da Kongreden sonra kazanan Şuhut Teşkilatımıza hayırlı olsun ziyareti yapmaktı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda var, Gönül hanıma aramıza katıldığı için teşekkür ediyor, hoşgeldin diyoruz" dedi.  

Şuhut ziyareti sonrası 100 lerce araç konvoyu ile Balçıkhisar ve Atlıhisar'da vatandaşla bir araya gelen Olgun, vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Sonrasında Karaadilli'ye geçen Av. Hakan Şeref Olgun, oradan Dinar Tatarlı Belde teşkilatının açılışına katıldı. Kapıda 100'lerce İYİ Partililer tarafından karşılanan Olgun, Tatarlı teşkilatına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu teşkilat açılışında, iYİ Parti İl Başkanlığı olarak 5 Yıl önce Afyon'da kurmuş olduğumuz partimizin Belde ve İlçe Başkanımızın belirttiği gibi bugün 4 kişi ile çıkılan Tatarlı Beldesinde geldiğimiz sonuç artık Mızrak Kınına sığmıyor arkadaşlar" dedi.