Şuhut Belediyesi 2.Kardeşlik İftarını Belediye Meydanında Gerçekleştirdi.İftara Binlerce Şuhutlu Katılım Sağladı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Şuhut Belediyesi 2.Kardeşlik İftarını Belediye Meydanında Gerçekleştirdi.İftara Binlerce Şuhutlu Katılım Sağladı.

Programdan Önce Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Tek Tek Masaları Ziyaret Edip,İftar Programına Katılan Vatandaşlarla Sohbet Edip ‘’Hoş Geldiniz’’ dedi.Çocukların Yoğun İlgisiyle Karşılaşan Başkan Bozkurt Fotoğraf Çekinme İsteklerini Kırmadı.

Kur’anı Kerim Tilaveti İle Başlayan Program,Akşam Ezanının Okunmasıyla Birlikte İftar Yemeğine Geçildi.İftar Yemeği Sırasında Tayfun ve Doğan Kabadayı Kardeşlerin Ney Eşliğindeki Tasavvufi Müzik Gösterileri Davetlilerden Büyük Beğeni Topladı.

İftar Yemeğinin Ardından Konuşan Başkan Bozkurt’’Bizlere Bu Günleri Yaşattığı İçin Rabbimize Sonsuz Şükürler Ediyoruz.Katılan Tüm Hemşehrilerimize ve Bizlere Bu Ortamı Hazırlayan Belediyedeki Mesai Arkdaşlarıma Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Bu sofranın içerisinde bulunmak hepimiz için bir sevinç ve onur vesilesi. İnşallah Ramazan ayı yaptığımız ibadetler, tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualarla birlikte tam manasıyla gönül gözü uyanıklığıyla Ramazan’dan istifade etmiş olanlardan olalım. Ramazan sadece şahsi olarak kendimizi terbiye etmek, nefsimizi terbiye etmek değil aynı zamanda her birimiz açısından şuurlarımızı arttırmak bakımından vesile olsun. Ramazan bir millet olma bilincini, bir ümmet olma bilincini yeniden kuşandığımız önemli manevi bir iklimdir.Yarın İdrak Edeceğimiz  Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi hürmetine İslam ümmetinin ve aziz milletimizin halini çok daha iyi bir yere götürsün.Kadir Gecemiz Mübarek Olsun,’’dedi.

Konuşmasında Kardeşlik İftarını Geleneksel Hale Getirilecek Olduğunu Müjdeledi.Başkan Bozkurt’tan Sonra Konuşan Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ‘’Bizi Böyle Bir Günde Birleştiren Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’a, Tüm Belediye Personeline,Destek Olan Herkese Teşekkür Ediyorum’’dedi.

Kaymakam Nurullah Kaya’nın Konuşmasının Ardından Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un Çocuklara Sürprizi Hacivat ve Karagöz Gösterisi Başladı.1 Saat Devam Eden Gösteride Çocuklar Keyifli Anlar Yaşadı.Hacivat ve Karagöz Gösterisinin Ardından 2.Sürpriz Olan Osmanlı Macunu ve Osmanlı Şerbeti Dağıtımı Gerçekleşti.Mutlulukları Gözlerinden Okunan Çocuklar Başkan Bozkurt’a Teşekkür Etti.Kardeşlik İftarı Tasavvufi Müzik Eşliğinde Son Buldu.