Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un vizyon projeleri arasında yer alan Şuhut Millet Bahçesinde çalışmalar devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un vizyon projeleri arasında yer alan Şuhut Millet Bahçesinde çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları alanda kontrol eden Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Şuhut Millet Bahçesi İnşaat Şefi Mert Ali Coşkun Artuk’tan şantiye hakkında bilgiler aldı.Altyapı çalışmalarının %100 olarak tamamlandığının bilgisini aktaran İnşaat şefi Artuk, Millet kıraathanesinin, cami inşaatının ve oyun alanlarında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Bozkurt yaptığı inceleme sonrasında açıklamasında ’’Şuhut’ta projeler hızla hayata geçiyor. Her geçen gün yeşil alanların sayısının arttığı ilçeye dev bir proje daha kazandırıyoruz.

140 bin metrekare proje alanına sahip olan bölgede lider Millet Bahçemizi kısa bir zaman sonra bölgenin hizmetine sunacağız. Millet Bahçesi’nin içinde otoparklar, millet kıraathanesi, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol sahaları, koşu yolu, bisiklet yolu, seyir terasları, cami, yer alacak. Şuhutumuzu her alanda geliştirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden ve Hükümetimizden aldığımız güçle ilçemize yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Amacımız her zaman ilçemizi daha ileriye taşımak. Hemşehrilerimizi mutlu olacakları en güzel hizmetlerle buluşturabilmek. Millet Bahçesi’nin özellikle ilçenin gelişimine büyük bir ivme katacağına inandığını vurgulayan Başkan Bozkurt, sosyal yaşam alanlarının giderek arttığını belirterek, böyle bir projeyi de kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’dedi.