AFYONKARAHİSAR (İHA) - Şuhut Anadolu Sağlık Meslek lisesi son sınıf öğrencilerinden oluşan 24 kişilik bir öğrenci grubu İzmir Şifa Hastanesi ve Şifa Üniversitesi'ne düzenlenen geziye ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Şuhut Anadolu Sağlık Meslek lisesi son sınıf öğrencilerinden oluşan 24 kişilik bir öğrenci grubu İzmir Şifa Hastanesi ve Şifa Üniversitesi’ne düzenlenen geziye katıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Şuhut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Murat Oktay Şifa Hastanesinin programa katılan öğrencilere okullarını bitirdikten sonra Şifa Hastanesinde çalışabileceklerini belirterek iş fırsatı sunduğunu ve Şifa Üniversitesi yetkililerininde öğrencilere üniversite hayatlarında Şifa Üniversitesini tercih ettikleri taktirde elde edecekleri imkanları anlattıklarını belirtti. Oktay verdiği bilgilerde “Son sınıf öğrencilerimizden oluşan 24 kişilik grup ile gerçekleştirdiğimiz programdan öğrencilerimiz çok memnun kaldı, iş ve öğrenim hayatlarıyla ilgili bilgiler aldılar. bu tür etkinliklerin öğrencilerinin gelişimi ve bilgi birikimlerine büyük katkılar sağladığını biliyoruz. Son olarak bu gezinin organizasyonunda bizlerden desteğini esirgemeyen Şuhut Yeni Ufuk Öğrenci Yurduna ve Şuhut Körfez Kocatepe dershanesine katkılarından dolayı sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” dedi.Programa katılan öğrencilerin geziden memnun kaldıkları gözlemlendi.