Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda Belediye Suçıkan Park Tesislerinde başlatılan yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.





DİNAR Belediyesi Suçıkan Park Tesislerinde bulunan tuvaletlerin yıkılarak yeni tuvaletlerin beton dökme işlemleri ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Yeni modern kapalı restaurant, mutfak ve mescit yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.





Yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Dinarımızın simgesi olan Suçıkan Park Tesislerimizi daha modern ve ilçemize yakışır hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tesislerimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için başlatmış olduğumuz yenileme çalışması ile tesisimiz daha modern ve ilçemize yakışır bir görünüm kazanacak. Menderesin doğduğu yer Suçıkanımız vatandaşlarımızın ilgi odağı halindedir. Hemşerilerimizin ve şehir dışından gelen vatandaşlarımız tarafından özellikle yaz sezonun da dinlenme ve güzel zaman geçirme noktası haline gelen tesisimizi inşallah daha güzel bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.