Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleriyle Suçıkan Mahallesi’nde, doğalgaz çalışmaları başladı.

Suçıkan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan doğalgaza kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Nihat Sarı mahallenin doğalgaza kavuşması için çalışma başlattı. 


Belediye Başkanı Nihat Sarı, 110 Konutlar ve Çivril yolunun da tamamlanmak üzere dolduğunu, Konak ve Ilıca mahallelerinde mayıs ayından sonra doğalgaz çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi. 

Suçıkan mahallesinde başlayan doğalgaz çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk ve Suçıkan Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldırım eşlik etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Nihat Sarı, Suçıkan Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle de görüşerek vatandaşların doğalgazın gelmesi dolayısıyla yaşadıkları mutluluğa ortak oldu.


Çalışmalarla ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Suçıkan Mahallemiz de doğalgaza kavuşuyor. Altyapı çalışmaları başladı ve inşallah en kısa sürede mahalleye gaz verilecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimizle birlikte kararlar almayı, onlarla birlikte hareket etmeyi istiyoruz. İnşallah hizmet odaklı, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Suçıkan Mahallesi'nde de hemşerilerimizin istek ve talepleri değerlendirip en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız inşallah. Tek amacımız Dinar halkına faydalı işler yapabilmek.” dedi.


Mahalle ziyaretinde görüş ve önerilerini Başkan Sarı’ya iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri de her zaman yanlarında gördükleri Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.