Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan Halk Toplantılarının 2019 Şubat ayı Halk Günü Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Halk gününe gelen tüm vatandaşlara öncelikle hoş geldiniz diyorum. Vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızca bize iletilen istek ve talepleri ilk ağızdan duymuş oluyor ve makul istekleri de Valiliğimiz imkânlarınca yerine getirme çabası içerisinde oluyoruz. Halk günü toplantılarımızda kamu kurum ve kuruluşlarını temsilen kurum müdürlerimizde vatandaşlarımızın yanındalar. Yine belirtmek gerekirse onlarında imkânlar doğrultusunda kendilerine iletilen istek ve talepleri en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Bizlere gelen isteklerin arasında daha çok iş istekleri oluyor. İlimizde işsizlik yok denecek kadar az ama nitelikli kişilere her zaman ihtiyaç vardır. Bir konuda uzman olan kişiler işsiz kalmıyorlar. Ben bu anlamda tekrar katılımcılara teşekkür ediyor, toplantımızın da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Daha sonra vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi. Vali Tutulmaz bazı taleplere anında çözüm üretirken, bazı taleplerle ilgili olarak da kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.