Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklaması...

AÇIKLAMA ŞÖYLE!..

"Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden gazete ve milletvekilleri maalesef üzerlerine düşen ‘halkın sorunlarını dile getirme vazifesini’ uygulamak yerine çaresizliklerini hakaret ve küfür ile kapatmaya çalışmaktadırlar. Bu dil, değil milletvekiline ve gazeteciye hiç kimseye yakışmamaktadır. Halkın önemli sayılacak sorunları varken televizyon televizyon gezip ülkenin yöneticisine hakaret etmek, bu insanların acziyetini göstermektedir. Bu dilin acilen düzeltilmesi ve insanları kutuplaştırıcı ifadelerden kaçınılmasını tavsiye ediyoruz. 

Türkiye birçok cephede operasyonel faaliyetler yürütmektedir. Haliyle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı da şu an başkomutandır. Başkomutana yapılan saygısızlık Türkiye Cumhuriyetine ve cumhura yapılmıştır. Bu yüzden milletvekilleri ve gazeteci derhal ivedilikle hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan hem de Türkiye Cumhuriyeti halkından özür dilemelidir. 

Cumhuriyet tarihinde ilk kez muhtarlara değer veren, bu değeri de görüş ayrımı gözetmeksizin başta Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye’deki muhtarlarımızı külliyede ağırlayarak gösteren ve bizleri dinleme nezaketi gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Muhtarlar Derneği Başkanı olarak teşekkürü bir borç biliriz.  Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz!"

Suat Uygur
Muhtarlar Dernek Başkanı