Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Kendilerini siber alemin Türk askerleri olarak tanımlayan Türk Hack Team üyesi hackerlar, sözde Ermeni soykırımı iddiaları nedeniyle Fransa'ya ve Ermenistan'a ait web sitelerini erişime kapattı.

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da gerçekleşen NATO toplantısında Fransız parlementer Sonia Krimi Türkiye'yi itibarsızlaştırmak amacıyla sözde Ermeni soykırımını gündeme getirmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Fransa'nın kendi karanlık tarihine bakması gerektiğini söylemesi üzerine iki Fransız parlementer salonu terk etmişti. Türk Hack Team üyeleri, soykırım iddialarına tepki göstererek bir siber saldırıya imza attı. Saat 20.00 sularında Fransa'nın ve Ermenistan'ın web sitelerini hedef alan Türk hackerlar, Fransa E-devlet sistemini (service-public.fr), Fransa Üniversiteleri (upmc.fr), (u-psud.fr), (ens.fr), (univ-amu.fr), (hec.edu), (pantheonsorbonne.fr), Fransa banka sitesi (personal.hsbc.fr), Ermenistan devlet radyo ve televizyon sitesi (tvradio.am), Ermenistan haber sitesi (news.am), (panorama.am), Ermenistan Anayasa Mahkemesi Sitesi (concourt.am) , Ermenistan kültür bakanlığı (mincult.am), Ermenistan E-devlet sistemi (e-gov.am), Ermenistan ekonomi sitesi (mineconomy.am), Ermenistan polis sistesi (police.am), Ermenistan banka sitesi (armbanks.am) web sitelerine saldırı düzenleyerek, sitelere erişimi saatlerce engelledi.

Türk Hack Team yönetimi tarafından yapılan açıklamada "Her yıl olduğu gibi bu yıl da "sözde" Ermeni soykırımı iftiraları gündemdedir. Bu iftiralarla açıkça Türkiye Cumhuriyeti yıpratılmak istenmektedir. Başta Fransa olmak üzere Ermeniler üzerinden Türkiye'yi yıpratmaya çalışanlar dönüp kendi tarihlerine bakmalıdırlar. Fransa önce Cezayir ve Ruanda'da yaptığı soykırımın hesabını vermelidir. Katliam ve soykırım görmek isteyenler 1992 yılına dönüp, dünyanın gözü önünde Hocalı'da Ermeniler tarafından kadın, yaşlı, çocuk demeden katledilen, hatta işkencelere maruz kalan Azerbaycan Türk'ü kardeşlerimize bakabilirler. Ancak görüyoruz ki söz konusu Türkler olunca tüm dünya bu vahşete göz yummaktadır. Türk Hack Team misyonu gereği Türkiye Cumhuriyeti'ni yıpratmak amacıyla atılan her türlü adıma siber alanda en sert şekilde cevap verecektir. Fransa ve Ermenistan'ın başta devlet ve bankacılık sistemleri olmak üzere birçok stratejik noktasına saldırılar düzenlenecektir. Bizler Türk Hack Team olarak geçtiğimiz yıllarda Vatikan ve Ermenistan başta olmak üzere, Sözde Ermeni soykırımı iddiaları sebebiyle ülkelerinize büyük saldırılar gerçekleştirdik. Şimdi daha da güçlü şekilde tekrar karşınızdayız! Geçmişte yaptık, yine yapacağız!" denildi.