Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Cemil Aslantaş, büyük sıkıntılara rağmen kulübü ayakta tutabilmek için teknik heyet ve futbolcular olarak sonuna kadar direneceklerini açıkladı
Mor Beyazlı futbolcular bayram tatilinden dönerek Uşak İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarına başlarken, takımın teknik sorumlusu Cemil Aslantaş kulübün ayakta kalabilmesi için sonuna kadar mücadele etmekte kararlı olduklarını söyledi.
Kurban Bayramı nedeniyle izin verilen futbolcuların dün kulüp tesislerinde toplanarak saat 16.00’da haftanın ilk antrenmanına çıktıklarını bildiren Aslantaş, “Bugün ve yarın çift idman yaptıktan sonra Perşembe günü de çift kale maçla Uşak İl Özel İdaresi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüreceğiz. Kulübümüzün içerisinde bulunduğu sıkıntılar belli. Bir süredir bizimle antrenmanlara katılan yabancı uyruklu futbolcuların lisans işlemleri yapılamadı. Ayrıca lisansını çıkartamadığımız futbolculardan Cem de Emirdağspor ile anlaştı. Şu anki kadro ile devre arasını getirip, kulübün mali yapısında bir gelişme olursa ara transferde takımı takviye etmeyi düşünüyoruz. Kulübümüzün imkanları ne olursa olsun gerek teknik heyet gerekse futbolcular olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu. (Gazete 3)