Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videoda söylediği Köfteci Yusuf'a çökme olayı ve Afyonlu ünlü bir işadamı ile ilgili sözler Afyonkarahisar gündemine bomba gibi düştü.

Sedat Peker'in “Sonra bu dört arkadaş kim biliyor musunuz. Bir tanesi Afyon’un en zengin ailesi. Bilmem kaç bin tane daireleri var. Et kesim fabrikalar var. Bunun gibi tüm iş kollarında varlar. Öbürü Gazeteciler Cemiyeti’nin yetkilisi. İsmi aklıma gelmedi. Öbürü diş malzemeleri üreticisi. Üretip dünyaya satıyor” sözlerinin kamuoyuna yansımasınnı ardından bir çok isim gündeme getirildi.

Afyonhaber'in edindiği bilgiye göre, davayla ilgili haberlerde Afyonkarahisar'da et kombinası sahibi olarak adı geçen Mehmet S. isimli işadamının kim olduğu ortaya çıktı.

Dava dosyasında ve olayda Gazeteci olarak tanıtılan kişi ise Bursa’da yaşayan ve  Ahmet A. isimli şahıs ve bu şahsın Afyon'la bağlantısı bulunmuyor. Diğer 3 kişinin ve olayda adı geçen ve yargılanan emlakçının da Afyonkarahisar'la bir bağlantısı bulunmuyor.

Satış gerçekleşmeyince Afyon ve Eskişehir'deki Köfteci Yusuf restoranlarında olay çıkaranların ise Afyonkarahisar ile bağlantılarının bulunduğu iddia ediliyor.

Olayın ve dosyanın detayı bir önceki haberimizde https://www.afyonhaber.com/iste-kofteci-yusuf-ve-afyonlu-isadami-olayi/179353/ var...