Zafer Haftası kapsamında Solo Türk, Afyonkarahisar semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.rnrnAfyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı’nda yapılan gösteriye çok sayıda vatandaş katıldı. En iyi uçuş gösteri ödülüne sahip ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Zafer Haftası kapsamında Solo Türk, Afyonkarahisar semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı’nda yapılan gösteriye çok sayıda vatandaş katıldı. En iyi uçuş gösteri ödülüne sahip tek kişilik F-16 C Blok-40 uçağı ile icra edilen gösteri büyük beğeni kazandı.
Gösteri uçağının üzerine boya haricinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı, diğer F-16’lar gibi her türlü göreve gerçekleştirebildiği ve Solo Türk pilotlarının gösteri uçuşları haricinde harp hazırlıklarını sürdürdükleri belirtildi.
Gösteriyi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Tuğgeneral Veli Yıldırım, Korgeneral Abidin Ünal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da izledi.
Solo Türk gösteri uçağını kullanan Hava Pilot Yüzbaşı Fatih Batmaz’a Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından plaket verildi. Pilot Yüzbaşı Fatih Batmaz gösteri sonrası halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.