Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Mehmet Akif Ersoy ve Altıgöz mahallelerini içerisinde barındıran Sümbül Sokakta yaklaşık 3300 m2 lik parke taşı döşenmesi kısa sürede tamamlanacak.Sahada yürütülen çalışmaları Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt inceleyip çalışmaların kaydırılacağı noktalar hakkında ekiplere talimatlar verdi.

Başkan Bozkurt’a inceleme sırasında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Bekir Kuzu da eşlik etti.Çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Muhtar Kuzu “Çalışmalardan dolayı Başkanımız Recep Bozkurt’a teşekkür ediyoruz.Mahallemizi güzelleştirmeye devam ediyor”dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bozkurt”Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından etkilenen sokaklarımızı parke taşı ile nakış nakış işlemeye devam ediyoruz.Covid-19 mücadelemizin yanı sıra rutin belediyecilik işlerimiz de devam ediyor.Üretken belediyecilik anlayışımızla 11 yıldır durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.Çalışmalarımızda bize destek olan moral veren tüm mahalle halkımıza teşekkür ediyoruz”dedi.



Çalışmaların devam edeceği noktalarda da inceleme yapan Başkan Bozkurt mahalledeki çocuklarla da vakit geçirdi.Tüm ekibe kolaylıklar diledikten sonra mahalleden ayrıldı.