Soğuk havalarda elbise seçimi tüm kıyafetlerde olduğu gibi tesettür elbise içinde zorlu bir seçim konusu, yaz aylarında olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da elbise seçimlerinde birçok farklı noktaya dikkat etmek gerekmekte. Özellikle tesettür giyimde yapacağınız seçimler satın alacağınız kıyafetlerin rahat kullanılıp kullanılmayacağı ya da bulunduğunuz sezondaki modayı yansıtıp yansıtmayacağını belirleyecektir. Kış aylarında yapacağınız seçimlerde vücut ısısını muhafaza edecek kumaş türlerine öncelik vermeniz rahat kullanım açısından fayda sağlayacaktır, aynı şekilde yaz aylarında moda olan jile tasarımında olan ya da polyester tarzı kumaşlara sahip olan ürünleri tercih etmemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Kış döneminde genelde pastel renklerde, tek renk seçenekleri en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer alıyor. Uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren Elizamoda ise giyim alanında faaliyet gösteren her yıl tesettür modasına katkıda bulunan firmaların içersinde önde gelenler arasında yer alıyor. Kış sezonundaki alışverişlerinizden önce Elizamoda’nın kış koleksiyonunu incelemeyi unutmayın.
Kombin yapılırken tek parça kıyafetler daha çok tercih edilmektedir. Bu nedenle uzun tunikler ya da elbiseler iyi bir kurtarıcı olarak en çok kullanılan parçalar arasında yer almaktadır.
Sonbahar döneminde birbirinden farklı kumaş modelleri ev renk seçenekleri ile elbise kombinleri de modanın en önemli parçası olarak sunulmaktadır. Tek parça olması nedeniyle kombin yapılması kolay olduğundan aynı zamanda model bakımından şık bir görüntü sunduğundan elbise kombini önemli olmaktadır.
Tesettür elbiselerde triko kumaşlar olduğu gibi kış için uygun olan örme modeller de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ince olan elbiselerin de yelek ya da trençmodelleri ile tamamlanması mümkün olmaktadır.
Tesettür Giyimde Elbise ve Yelek Uyumu
Tesettür giyim modası içerisinde her yıl yerini korumakta olan elbise ve yeleklerin aynı zamanda sonbahar mevsiminde bot ve çizmelerle de giyilmesi önerilmektedir. Özellikle elbiselerin renk tonları ile uyumlu olan bot ve çizmeler oldukça iddialı kombinler yapılmasını sağlayacaktır. Bu nedenle elbise seçerken aynı zamanda tamamlayıcıları ile seçim yapılması önerilmektedir.
Elbise ve yelek parçalarının birlikte kombin edilmesinde kişilerin zevkleri ve beğenileri doğrultusunda seçimler yapılmaktadır. Genellikle uzun yelek modelleri daha düz ev kalem elbiseler için tercih edilirken, kısa yelekler farklı kesim elbiseler için tercih edilebilmektedir.
Tesettür elbise seçeneklerinde aynı zamanda kişilerin kendi bedenlerine uygun olan tasarımları seçmeleri kıyafetin oluşturduğu etkinin kaybolmasını önleyecektir.

Elizamoda Kombinlerde Eşofman takımları
Tesettürkombini yapılırken düz ve sade bir elbise bile çok şık bir tasarıma dönüştürülebilmektedir. Bunun için yelekten ziyade ayakkabı ve kemer uyumu önemli olmaktadır. Özellikle iddialı ve göz alıcı bir kemer sayesinde elbiseler kombin seçenekleri içerisindeki en özel parçalar olarak kullanılabilecektir. Tesettür eşofman takımı ürünleride kombinler arasında en çok ilgi çeken tasarımlar arasında yer almakta. 
Yüzlerce farklı tasarımda, renkte ve modelde olan yeni sezon Elizamoda ürünlerini incelemek için resmi internet sitesini ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.