ŞOFÖRLER ODASI ÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ve beraberindeki heyeti TBMM’de kabul etti.
Ürün, Afyonkarahisar’da hizmet veren minibüs durak başkanları ve Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ile yemekte bir araya geldi. Ülker toplantıda Afyonkarahisar’daki toplu taşımada yaşanan sıkıntılara ilişkin Ürün’e bilgiler verdi. Minibüs durak başkanları ise fiyat konusunda yaşanan sıkıntıların şoför esnafına zarar verdiğini ve bu konuda siyasi iradenin yardım etmesi talebini dile getirdiler.
Ürün ise Afyonkarahisar Milletvekili olarak ilde yaşayan vatandaşların sıkıntı çekmemeleri için yapılması gereken noktasında gayret göstereceklerini dile getirdi. Şoför esnafının birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Ürün, birlikte hareket etme kültürünün oluşmasının ardından havuz uygulaması dahil pek çok sıkıntının giderilebilmesi adına önemli adımların atılabileceğini ifade etti.
Heyet Ürün ile yaptığı toplantının ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ile de bir süre görüştü.