Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Başkan Zeybek'e övgü dolu szöler: Sizin yeriniz bizim için çok özel...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı. Şükrü Kolukısa’yı makamında kabul etti.

Ziyarete Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan, BEM-Bir Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhittin Ok ve sendika yöneticileri katıldı.  

Başkan Zeybek'ten övgüyle bahseden memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “"Bir Bilenle Bilge Nesil"  Kitap Okuma projeniz sizin, gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen anlayışı temsil ettiğinizi gösteriyor.  Bir ilin yerel yönetimiyle eğitimcileri entegre çalışırsa nesle ilişkin farkındalık oluşturur.  Bu projenizi diğer illerimizde de örnek olarak gösteriyoruz.  Her zaman istişareye açık tarzınız ve tavrınız var. Bu sebeple sizin yerinizin bizim için özel ” dedi.

El birliği ile Afyonkarahisar’a hizmet etmenin derdinde olduklarını kaydeden Başkan Zeybek, “El birliği ile gönül birliği ile bir sonraki seçimi hesap etme gibi bir derdimiz yok Elhamdülillah.. Biz bize düşeni yapacağız, takdir Allah’ın. Ne takdir ederse o tecelli edecek. Buna da inanan insanlarız. Eğitime elimizden gelenin fazlasını vermeye çalışıyoruz.  Yine bu noktada Halk Eğitim Merkezimizle bir işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tüm masraflarını biz karşılıyor, onları üniversiteye hazırlıyoruz” dedi.