Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sivil Yaşam Derneği Afyon Yürütme Kurulu'nu makamında kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sivil Yaşam Derneği Afyon Yürütme Kurulu'nu makamında kabul etti.

            2013 yılında Bursa’da uluslararası proje ve çalışmalarda yer almış bir grup genç tarafından kurulan ve tamamıyla gençler tarafından yönetilen  Sivil Yaşam Derneği'nin  Afyon Yürütme Kurulu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a tanışma ziyaretinde bulundu.

            Yürütme Kurulu Başkanı Tuğba Erturaç başkanlığında gerçekleşen ziyarete Yürütme Kurulu Üyeleri; Sefa Sarı, Yasemin Kübra Menekşe ve Sinan Karadeniz katıldı. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında Başkan Çoban'a bilgi veren Tuğba Erturaç, dernek olarak, milli ve manevi değerlere saygılı, şeffaf, siyasi olmayan, kanıta ve pratiğe dayalı metotlarla u?lkemizdeki 16-29 yaş aralığındaki gençlerin daha aktif, dinamik ve nitelikli bireyler haline gelmeleri için faaliyet gösterdiklerini söyledi.

            Sivil Yaşam Derneği Afyon Yürütme Kurulu'na ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Burhanettin Çoban, gençlere dernek çalışmalarında başarılar diledi.