Sırma Grup Resmi Distribütörü olarak farklı ihtiyaçlara yönelik hazır su iyi su damacana su meyveli su vitaminli su çeşitlerini elinizin altına getiriyoruz.  Bildiğimizi gibi suyun insan yaşantısındaki değeri tartışılamaz Özelikle böbrekler için çok önemli bir faktör olan su mutlaka sağlıklı ve kaliteli olmak zorundadır. Ancak lezzetli ve kaliteli sular insana hayat verir. Günümüzde su ihtiyaçlarımızı kolay karşılayabiliyor gibi görünsek de aslında bu durum tamamen farklıdır. Çünkü şebeklerden mutluklarımız kadar gelen su elimizin altına gelinceye kadar farklı yollardan geçer.  Şebeke borularında biriken pis atıklar suya karışır ve içimize kadar yerleşir. Sağlıklı ve bakteri dolu olan bir su midemizden tutuna bağırsaklarımıza hatta böbreklere kadar zarar verir. Bu nedenle içeceğimiz suyu ya arıtma cihazlarından mikroplarından arındırıp öyle içeceğiz ya da kaliteli lider markların hazır su ya da damacanalarından kullanacağız

Damacana Su Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Şebeke sularının kirliliğini artması sonucunda insanlar sağlıklı su arayışına girmeye başladılar. Bu husustaki ilk tercihleri elbette damacana sular oldu. Fakat damacana su hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz. Bir de bu duruma göz atmanız gerekiyor. Sağlıklı su tüketmek için damacana su tek başına yeterli oluyor mu, gibi önemli konuların cevabını aldıktan sonra se seçimlerinizi yapmanız gerekiyor. Farklı markaların hazırlamış olduğu damacana sular kendi aralarında çeşitlendirilmiştir. Bu konuda sağlık bakanlığı 2016 yılında yeni düzenlemelere giderek, damacana suların kalitesini artırmaya çalışmıştır. Sadece saf su gibi görünseler de aslında damacana sulatın da belirli bir ömrü bulunmaktadır. Son kullanma tarihini geçen damacana sular tazeliğini ve kalitesi kaybederler. Bu hususta yapılan düzenlemeye göre polikarbonat damacanaların kullanım ömrü minimum 3 yıldan 5 yıla kadar çıkartılmıştır.   Yani bu durumda bir damacana 75 kere oldurulmaktadır. Ayrıca damacana sular doldurulurken yüksek basınca maruz kaldıklarından dolayı taşıma sırasında dışardan elen darbelere maruz kaldıklarından dolayı yıpranmaya payı oldukça yüksek olur ve 5 yıl gibi bir süre zarfında da ömrünü tamalar. Bu nedenle damacana su alırken ve tüketirken damacanın üzerinde son kullanma tarihine bakmanızı tavsiye ederiz. Sırma Grup Resmi Distribütörü olarak en kaliteli ve sağlıklı suları elinizi altına uygun fiyatlar getiriyoruz.

Güvenilir Damacana Su Satan Yerler

Sırma Grup Resmi Distribütörü olarak farklı ihtiyaçlara yönelik hazır su damacana su satışı yapmaktadır. İster tüketmek için isterseniz de satmak için ihtiyaç duyduğunuz sırma marklı damacana suların firmamız bünyesinden temin edebilirsiniz.

https://www.marsu.com.tr/