Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden temsilcimiz AfjetAfyonspor, ligin 15’nci haftasında Bolu Atatürk Stadında Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.

 >Spor Toto 1.Lig’de yer alan ve son olarak evinde Eskişehirspor’u yenerek kötü gidişatına bir son veren mor beyazlı temsilcimiz AfjetAfyonspor, ligin 15’nci haftasında komşu illerden Osmanlıspor ile kozlarını Bolu’da paylaşacak. Çalışmalarına kendi tesislerine tüm hızı ile devam eden Jetler,çift idman ile hazırlıklarını devam ettirdi ve bugün Bolu’ya hareket ederek son hazırlıklarını tamamladıktan sonra kritik maç saatini beklemeye başlayacak.
KAPTAN TÜRKER, KART CEZALISI

Kulüpten alınan bilgilere göre, son olarak iç sahada oynanan maçında sarı kart görerek toplamda dördüncü sarı kartını gören takım kaptanı Türker Toptaş, kurallar gereği 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında sahada olamayacak.

EN BÜYÜK KOZUMUZ OLTAN

Mor beyazlı ekibimizde sakatlığından dolayı uzun süre takımının yanında yer alamayan golcü oyuncu Oltan Karakullukçu’nun da çalışmalara başladı. Takımın en etkili silahı olan oyuncunun, Teknik Direktör Serhat Güller’in şans vermesi durumunda ilk 11’de ki yerini alabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Bir diğer bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Kayseri’de ufak bir operasyon geçirerek takımdan uzak kalan Ali Kılıç’ın, Afyonkarahisar’a gelerek takımdan ayrı düz koşulara devam ettiği ifade edildi.

GÜLLER DÖNEMİNDE 4 PUAN

Deplasmanda oynanan Altınordu A. Ş. Maçı öncesinde takımın başına getirilen Teknik Direktör Serhat Güller ile takımımız şu ana kadar 4 puan toplayarak az da olsa ateş hattından uzaklaşmaya başladı. Güller’in öğrencileri, Osmanlıspor’u da devirerek altında ki rakipleri ile arasındaki puan farkını git gide açmak niyeti içerisinde.



ODAK GAZETESİ